30 januari

Idag har vi varit i helsingborg på pay and jump. 6 hästar var med i lastbilen och jag tycker alla hästar hoppade bra! tyvärr gick allting väldigt segt, så vi kom inte hem förns ca 19 på kvällen, och då vare bara och rykta, byta täcken och linda ben på de hästar som vart med, innan vi fodrade hästarna för natten. Innan red jag en häst i ridhuset, tror de är ett sexårigt sto, väldigt trevlig att rida på faktiskt!

Man kan väll säga att helsingborgs annläggning var väldigt lika umeås. fast hos helsingborg hade de läktare på båda sidor i ridhuset och i den stora ingången så var de som en volt att ha hästarna i, typ leda och sadla, medans de i umeå inte är en sådan.

Dagens roligaste var nog Johanna när hon sa efter att vi käkat macka, bulla, kakor och druckit the i lastbilen, fått hamburgare och cola från burger king och precis käkat upp, "Hoppas vi får fika när vi kommer fram.."

En annan sak jag har tänkt på här är att i princip alla har en lastbil, samma som att alla har ett eget ridhus på gården så har alla en lastbil också, inte alltid en stor utan ofta en b-korts lastbil också!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0