11 mars

Idag är jag ledig! Så jag kan inte påstå att det händer så mycket spännande för mej idag, har städat i mitt rum som verkligen behövdes om man säger så, och tvättat som verkligen behövdes. Hade typ slut på kläder, haha! Men nu hänger i princip alla min kläder på tork + min vanliga jacka som jag har haft i stallet aldeles för mycket, så nu är den ren och stinker inte häst och silage längre ;)

Igår reds alla de nya hästarna på fm, de var fina och trevliga allihopa, ska bli spännande och se va de blir av dem :) På em red jag tre hästar, en 7 åring som alltid är väldigt lätt på alla sätt att rida, även igår, så ibland känns det bara som att man åker runt för allting är så enkelt, skönt att itne slita ihjäl sig jämt bara, som jag fick göra med en 6 årig val som jag inte ridit innan, blää vad dåligt det gick, ingenting gick bra. Så säger Magnus att han ser fin ut, vad svarar man då? Fick korta typ 10 hål när jag skulle rida också, för Magnus ridit innan, haha det var lite roligt faktiskt :) Sen red jag ett 6 årigt sto, som är en av mina favoriter, hon gick faktiskt bättre än på länge, så de var roligt  :)

Idag är Camilla och tävlar två hästar i Helsingborg, och de ska också gå i morgon, hoppas jag får följa med då och kika lite :) Förresten var Cissi placerad med David i första klassen också :D

Nu hade jag tänkt kikat film på tv'n, men kom precis på att det går ju inte, skärmen funkar inte... Får bli på datan ist!!

9 mars

Om 20 dagar fyller jag 20 år. haha.

Igår hände inge speciellt, en kund var här och red på förmiddagen så hästarna skulle vara finputsade som vanligt,  på eftermiddagen skulle Camilla åka och träna med några hästar så jag följde med, vi var hos Olof och träna och det gick bra ;)

Idag började dagen med att det kom en kund, och inte vilken som helst utan Tove som jag har sett tävla mycket hemma och även pratat lite med på tävlingar så det var roligt, hoppas någon passade :) Sen åkte vi och handlade pizza i Veberöd, jag som inte äter pizza i vanliga fall har käkat de typ fyra gånger sen jag kom hit...

Sen trimmade jag två hästar, den första gick riktigt bra, han är bäst fina Rico! Sen red jag en till som gick helt ok! Sen fixade vi i stallet innan  jag longerade samma unghäst som sist och den var lika duktig idag! Och efter det kom Magnus hem med lastbilen och sju nya hästar! Alla ser superfina ut såklart, får se i morgon hur de är, spännande!!

Nu ska vi åka och hämta Zelda vid flyget (äntligen)!!!

7 mars

Idag kändes det som att vi fick sovmorgon när vi började jobba i vanlig tid, har ju gått upp tidigare flera dagar i rad eftersom de vart tävling och sånt! Så jag vaknade 30 min före jag hade ställt klockan, så ja gick upp och sega o grejade lite då innan vi gick ner och började mocka!

Efter det trimmade jag på fina lilla Rico <3 Han är alltid så rolig att rida på, och efter skrittade vi ut en sväng :) Och direkt efter red jag en 10-åring, han kändes väldig fin idag, så kom Magnus upp så hoppade vi lite på slutet, gick mycket bra :)

Sen fixade vi lite häsdtar som skulle iväg på besiktning eller flytta, dom blev fina allihopa :)


Efter lunch longerade jag en unghäst som har varit lite svår att longera tidigare men idag gick det bra! Gick på en stor fin volt hela tiden :) Sen städade vi lite och putsade alla saker innan vi tog in dem och fodrade!

Idag pratade jag med den dära Cissi också, hon kommer i helgen de ska bli såå kul fast de är mindre än en vecka sen jag träffade henne, hoppas vi hinner träffas i helgen bara!

NU blir de sängen och film snar´t, måste komma ihåg att borsta tänderna innan jag klär av mej och lägger mej i sängen bara. Är faktiskt väldigt drygt att gå upp och borsta tänderna efter det...

6 mars

I morse åkte Johanna och Zelda med en varsin häst och tävlade, Jag och Isabel stannade kvar och fixade stallet. Sen trimmade jag en häst i ridhuset och han kändes helt ok :)

Städade lite i stallet och gjorde i ordning en häst som ev skulle visas, så han var fin :) Sen kom de tillbaka efter en snabb tävling så käkade vi lunch på en gång! Red en ny häst som jag tror är sex år på utebanan sen, gick helt okej men den var inte helt enkel, och efter det linade jag en annan häst i ridhuset som var väldigt snäll, gillar när de är snälla att lina så slipper man jaga runt så mycket.. :P 

Idag åkte Zelda hem i några dagar, så ni är vi bara tre som jobbar och jag kommer inte vara ledig förns på Fredag. Nästa helg är det sm i helsingborg också, Cissi kommer med David och Harry Ferrari! Hoppas jag hinner träffa dem något, men annars kommer ju Cissi hit helgen efter också :)

Ne, nu är det snart dags att stänga igen datan och kvällsfodra... :) 

5 mars

Idag har vi varit i Flyinge och kollat lite på slutet på bruksprovet, såg en hel del fina hästar men de flesta var tyvärr väldigt matta efter en hel vecka, speciellt fyra åringarna. När vi kom tillbaka så lunchade vi både hästarna och oss själva, sen började vi rida. Idag har nästan alla hästar ridits, vi har slitit på bra tillsammans :) Jag har ridit tre hästar idag och de gick mycket bra allihopa! Red fram en på utebanan och de är sååå härligt att rida ute på en stor bana, har ju varit sol och ca +6 hela dagen så de har varit härligt!

I morgon ska några hästar tävla, tror faktiskt att jag inte ska följa med, då de klarar sig med de som ska rida eftersom de inte är så många hästar som ska med!

Har laddat ner två roliga filmer, Dumma Mej som verkar jävligt kul. Har kollat en bit på den och måste kolla klart sen! Har också laddat ner tusen gånger starkare som verkar bra! I morgon måste jag också komma ihåg att tvätta lite :P  Speciellt min vanliga jacka som har råkat hamna i stallet några dagar nu!

Nej nu ska ja fortsätta se på filmen innan jag sover!!


3 mars

Tillbaka till verkligheten igen!

I söndags åkte jag hem till lilla skutte, blev en händelserik färd hem, fick inte ut biljetten och tog fel tåg. Tåget gick iaf åt rätt håll.. fick vänta två timmar mitt i natten i stockholm och sen fick stackars pappa hämta mej i gävle vid två på natten... På måndagen red jag ut på min fina prins nisse med Sara och Karin, härligt!! Sen skulle jag och anna käka lunch och prata massa, var inte så enkelt att fixa någon mat bara :P Gott blev det tillslut i allafall. Efter de var jag till någon rygg gubbe som fixade den, fick laser och ultraljud också.

På Tisdagen åkte jag till Grs för att möta upp Cissi som skulle träna, hon hade finaste Alfie med sig, som gick super :) På väg hem till henne stannade jag för att köpa med mat åt oss, sallad till mej och Cissi och pizza till Hanna, blev väldigt mycket prat där innan jag var tvungen att åka hem för att rida nisse. Trimmade på lite ute i skogen och han kändes helt okej :) Slappade i soffan resten av kvällen, så skönt!!

På Onsdagen var jag upp och hoppade Nisse rätt tidigt, han kändes rätt bra men lite lätt olydig bara :P Tåget mot Skåne gick 14 så de va bara hem o duscha och packa ihop alla saker igen. Den här gången tog jag rätt tåg hela vägen ;D

Under tiden jag varit hemma har det åkt två hästar, en som jag brukar rida mycket så det var tråkigt! Har också kommit en ny praktikant som hete Isabel o verkar snäll, Emma har då åkt hem och det är ju alltid tråkigt.. M och C är i tyskland och kollar efter hästar, hoppas de kommer hem med nå fina :) Har varit en lugn dag, har ridit en häst sen har vi mest fixat lite i stallet, nu har vi kikat på Festival, en skitgammal men rolig film, haha... jag har också laddat hem Dumma Mej som jag vet Zelda är sugen att se ;)

Ne nuu ska vi kvällsfodra. (:


RSS 2.0