21 januari

Är såå trött nu... förutom att vi gjort allt det vanliga och ridit hästarna så har vi städat ordentligt överallt, så det ser fint ut när der kommer massa folk och tränar i morgon.

I morgon kommer bli en lång dag, allt det vanliga måste göras samtidigt som Camilla, Magnus, Johanna och Zelda ska vara med och träna, och så hjälper vi till på banan, dessutom lär vi gå upp en timme tidigare för en häst ska visas på morgonen!

Nu sitter vi och kikar film, tror den heter dumpa honom. Emma hade en hårddisk med typ 100 filmer i. Kan ju bara säga att Zelda blev väldigt glad iallafall ;D När den är slut ska vi kvällsfodra och sen ska jag sovaaaaaaa!!!

(sara när du läser det hät pussa nisse och ge han en godis från mej)

Kommentarer
Postat av: sara

Ha ha kan inte ge han godis nu :) Men imorgon såklart.Han får jämnt karamell det vet du!!!Gick jättebra för han o Anna idag på träningen.En riktig gentleman..Hoppas på bättre underlag här så ska jag se till att Bisse och din kära mor får komma ut o galloppa:):) Ha bra och slit inte ihjäl dig!!!

2011-01-21 @ 22:09:22
Postat av: Johanna Lindberg

hih du måste säga att den är från mej också så han förstår det ;) prinsen vill verkligen rida ut snart! hoppas på bättre underlag snart!

2011-01-22 @ 21:45:31
URL: http://johannnnalindberg.blogg.se/
Postat av: Maja

sökte på google efter ditt och hans namn! :D

2011-01-23 @ 19:02:13
URL: http://ryttaremottoppen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0